Klik hier om weer Leukekinderspelletjes te gaan spelen.

 

De Spelletjes

Om het risico te minimaliseren dat we inbreuk plegen op enig copyright van de door ons opgenomen games en kleurplaten hebben we een aantal maatregelen genomen. Doormiddel van deze pagina willen we iedereen die hier belang aan hecht, hiervan op de hoogte stellen.

 

1.      We hebben voor het plaatsen van een aantal games toestemming gevraagd en gekregen.
       

2.        De meeste games mogen zonder enige (rand)voorwaarden op internetsites

       geplaatst worden, voor een aantal hebben we geen copyright informatie kunnen vinden of

kunnen we door algemeen gebruik op het internet deze informatie niet (meer) achterhalen.

3.       Sommige games mogen onder speciale voorwaarden worden gebruikt met in achtname van een aantal randvoorwaarden. Aan deze randvoorwaarden wordt, voor zover wij dat zelf kunnen beoordelen, door Leukekinderspelletjes.nl voldaan.

4.        We veranderen niets aan de source code van de games. Vermeldingen van bijvoorbeeld

credithouders, merknamen, of verwijzingen naar websites blijven ongewijzigd.

 

5.        Voor een aantal games wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde deep linking techniek. Hierbij linken we naar het internetadres waar de orginele game code zich bevindt en wordt de game code ,JAVA, FLASH of SHOCKWAVE, niet gekopieerd naar de Leukekinderspelletjes.nl&server. 

 

We zijn ons bewust van het feit dat deeplinking een onderwerp van discussie is, er is ons  echter geen informatie bekend dat dit verboden is (zie artikelen over (deep)linking). We worden tevens gesterkt in deze opvatting door het feit dat deze techniek door zeer veel andere internetsites

wordt toegepast.

De wetgeving rond internet ontwikkelingen en toepassingen is nog volop in beweging, waardoor hetgeen wel/ niet is toegestaan niet altijd duidelijk is en er ruimte blijft voor eigen interpretatie. Het kan dus voorkomen dat, ondanks onze zorgvuldigheid en oprechte bedoelingen, een copyright houder toch meent dat zijn/ haar belangen worden geschaad. In voorkomend geval verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Dit kan via een mail aan de Webmaster. (webmaster {@} ffspelen.nl)

Indien uw bezwaar redelijk/ begrijpelijk is zal de betreffende game z.s.m. worden verwijderd van Leukekinderspelletjes.nl
.nl

Met vragen en/ of opmerkingen kunt mailen naar webmaster {@} ffspelen.nl